Every moment matters..

Soms weet je eigenlijk vroeg al welke kant je op wil, maar kies je een ander pad, gewoon omdat je er nog niet klaar voor bent. Maar ooit, kom je terug op het pad, wat wellicht wel voorbestemd voor je zou zijn… Fotografie is het pad dat ik altijd had moeten kiezen, maar het niet gedaan. Gelukkig ben ik er toch bij uitgekomen. Momenten vastleggen, maakt niet uit wat voor moment. Elk moment is mooi.

Ik ben Irene van Weerdenburg, woonachtig in gemeente Reusel-de Mierden in het gezellige Brabant. Geen brabantse van origine, nee, maar wel blij er te wonen.

Ik ben afgestudeerd aan de Kunstacademie St. Joost in Breda in grafisch ontwerp. Maar dat was vooral omdat ik nog niet wist wat ik wilde doen. Na een aantal jaar kiezen voor iets heel anders qua baan, bleef het creatieve altijd kriebelen. Zo heb ik ervoor gekozen om in 2018 te starten met de beroepsopleiding Fotografie aan de School voor Fotografie te Breda. In één jaar wordt je opgeleid op allerlei vlakken tot toegepaste fotograaf. Deze heb ik in mei 2019 met succes afgerond.

In die tijd wist ik het zeker, ik wil graag mensen blij maken met mijn fotografie.